Monthly Archives: May 2017

Vazhdon karvani i hajnisë

Sot në Gostivar u lakuriqësua edhe më shumë Mustafa Dauti. Ai rrejti për numrin e pakove si dhe për peshën…

Gjermania sulmon Trump

Pas deklaratave të kancelares gjermane Angela Merkel se SHBA nuk janë më një partner ku Europa mund të mbështetet dhe…

BFI-ja e HILAL-it

Krimet shoqërore vijnë si pasojë veç të tjerash edhe e përmbysjes së vlerave. Në secilën shoqëri ku përmbysen vlera zë…