22 të vdekur dhe 561 të infektuar nga COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 1901 testime, ndërsa janë regjistruar 561 raste të reja të covid-19:

Shkup 271 – Kumanovë 29- Dibër 2- Shtip 19- Prilep 33- Tetovë 26- Strugë 3- Veles 20- Bitola 17- Ohër 11- Kavadarci 18- Gostivar 10- Gjevgjelia 15- Strumicë 32- Kriva Palanka 3- Radovish 2- Krushevë 1- Koçan 12- Probistip 4- Demir Hisar 1- Makedonski Brod 2- Berovë 8- Vinicë 1- Delçevo 1- Kratovë 3- Sveti Nikole 5- Kërçovë 6- Resen 2- Negotino 4.

22 persona kanë ndëruar jetë , 7 pacientë nga Shkupi (55, 78, 71, 35, 66, 71 dhe 64), një nga Kumanova (57 d), dy pacientë nga Dibër (58 dhe 64), një nga Prilepi (61), një nga Struga (75), dy pacientë nga Velesi (61 dhe 64) g), dy nga Bitola (74 dhe 70), dy nga Gostivari (79 dhe 76), dy pacientë nga Kriva Palanka (56 dhe 88), një nga Koçani (56 dhe 88) 60 vjet) dhe një pacient nga Delçevo (81 vjet).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 197 pacientë të shëruar nga:- Shkup 91- Kumanovë 7- Shtip 8- Prilep 18- Tetovë 13- Strugë 4- Veles 3- Bitola 4- Ohër 3- Gostivar 3- Gjevgjelia 4- Strumicë 16- Radovish 2- Kocani 9- Demir Hisar 1- Makedonski Brod 1- Valandovë 2- Sveti Nikole 4- Kërçovë 4.

Gjithsej 235.038 testime Covid-19. janë bërë në vendNumri i përgjithshëm i covid diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 26954, numri i pacientëve të shëruar është 18627, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 7408.

Leave a Reply