225 të infektuar të rinj, 8 viktima dhe 159 të shëruar nga Kovid-19

Nga 1841 teste të kryera 225 persona kanë rezultuar pozitiv ndaj Kovid-19. Ndërkohë janë regjistruar edhe 159 pacientë të shëruar. Betejën me Kovid-19 e kanë humbur 8 pacientë.

Leave a Reply