24 viktima dhe 913 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut janë kryer 2731 teste të dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 913 kanë rezultaur pozitivë, ose 33 per qind e tyre. Po ashtu, në 24 orët e fundit kanë humbur jetën 24 pacientë, ndërsa janë shëruar 421 persona.

Leave a Reply