29 viktima dhe 1 069 raste të reja, shërohen 1 242 persona

Numri i të shëruarve gjatë ditës së sotme ka qenë më i lartë se i të infektuarve. Kështu nga 3 012 testime të kryera, 1 242 kanë rezultuar pozitivë, ose 35% e testeve të kryera. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 29 pacientë.

Leave a Reply