364 raste të reja me Kovid-19, tre viktima dhe 106 të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit (07/08.10.2020) nga 2140 teste të kryera 364 persona kanë rezultuar pozitiv ndaj Kovid-19, ndërsa janë shënuar edhe 3 viktima.

Nga Instituti për Shëndet Publik kanë regjistruar edhe 106 persona të shëruar.

Leave a Reply