865 të infektuar dhe 641 të shëruar

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 2889 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 865 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni, përcjell nmk-post.com

Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 641 pacientë të rikuperuar dhe 25viktima nga virusi korona.

Leave a Reply