“Miratimi nga parlamenti në Shkup i ligjit të gjuhës shqipe një arritje historike për shqiptarët që demokratizon e forcon vetë Maqedoninë”

Kryeministri Rama ka përshëndetur vendimin e parlamentit maqedonas për të miratuar ligjin e gjuhës shqipe.

Përmes një postimi në facebook, Rama e cilëson miratimin e ligjit si një arritje historike për shqiptarë, por që demokratizon dhe forcon vetë Maqedoninë.

 

Miratimi nga parlamenti në Shkup i ligjit të gjuhës shqipe një arritje historike për shqiptarët që demokratizon e forcon vetë Maqedoninë“, shkruan Rama

Parlamenti maqedonas ka miratuar me 69 vota pro ligjin për gjuhën shqipe.

Në votim nuk pati asnjë kundër apo abstenim, ndërkohë që deputetët e VMRO DMPNE nuk morrën pjesën në votim. /javanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *