Anija luftarake ruse i afrohet në mënyrë agresive luftanijes amerikane në Detin Arabik

Një luftanije ruse “iu afrua agresivisht” një shkatërruesi të marinës amerikane ndërsa ishte duke operuar në Detin Arabik të Veriut të enjten, duke injoruar paralajmërimet nga anija amerikane dhe duke rritur rrezikun e një përplasjeje, tha Marina amerikane.

“Të enjten, 9 janar, ndërsa po kryente operacione rutinë në Detin Arabik të Veriut, USS Farragut, iu afrua në mënyrë agresive një anije ruse e Marinës së saj”, tha Flota e Pestë e Marinës amerikane, e cila mbikëqyr operacionet detare në Lindjen e Mesme, thuhet në një deklaratë.

https://t.co/gxCAFMoWuo

Leave a Reply