Artan Grubi është rrahur dje me një bashkëpunëtor të Zaevit!

Burime qeveritare kanë thënë për vecer se dje ka ndodhur një zënkë verbale në qeveri, e cila ka përfunduar me grushte. Sipas këtyre burimeve, zënka ka ndodhur mes zv kryeministrit Artan Grubi dhe sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashiovski. Rashkovski ka refuzuar të ja dorëzojë gjithë çelësat e kabinetit Grubit dhe kjo ka shkaktuar zënkë, transmeton Gazeta Lajm. Janë shkëmbyer ofendime të zëshme, kurse në fund Grubi gjoja i ka dhënë dy tre goditje Rashiovskit në qafë dhe kokë, shkruan Vecer.
Nuk ka ndonjë konfirmim zyrtar për këtë ndodhi.

Leave a Reply