Balotelli me skandalin qesharak të radhës, “shan shqip”

Mario Balotelli njihet për qëndrimet kontroverse dhe çmenduritë e tij brenda dhe jashtë fushës së blertë.

“Perlën” e fundit e lëshon për disa shqiptare, që “e detyrojnë” të shajë në shqip.

Në fakt, edhe pse e ka paksa të vështirë të artikulojë shqip në mënyrë korrekte, është e lehtë për ta kuptuar atë që thotë.

Ngjan si një “urim” pë të gjithë ata që e urrejnë me rastin e vitit të ri…/SuperSport/

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2020/01/wRLvy85BTPcMhrBOAnDN_01_fb97cd83fe955a2d649a81e06d1e1e63_video_240p_converted.mp4

Leave a Reply