Bastiset shtëpia e Jakup Krasniqit

Prej orës 06:00 të mëngjesin ka nisur bastisja në shtëpinë e kreut të Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi.

Krasniqi i cili është intervistuar në Korrik të vitit të kaluar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë, ka qenë zëdhënës si dhe anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Krasniqi ka mbajtur edhe postin e kreut të Kuvendit të Kosovës.

Leave a Reply