Biden merr postin në 20 Janar, mediat amerikane zbulojnë veprimin e Donald Trump në ditën e fundit si president i SHBA-ve

Donald Trump do të falë rreth 100 persona në ditën e fundit si president i SHBA-së, sipas burimeve të CNN.

Do të jetë një grup i madh që përfshin kriminelë mantel bardhë, përdhunues të profilit të lartë dhe të tjerë.

Shtëpia e Bardhë zhvilloi një takim të dielën për të finalizuar listën e personave që do të falen.

Fillimisht, dy grupe të mëdha ishin gati të falen, një në fund të javës së kaluar dhe një të martën. Tani, zyrtarët presin që republikani një gjë të tillë ta bëjë gjatë ditës së nesërme.

Ndryshe, Trump kohë më parë kishte falur disa zyrtarë amerikanë.

Leave a Reply