Biden: Unë dua ta shpëtoj Amerikën nga Donald Trump

Ish-nenpresidenti i SHBA-ve dhe kandidati presidencial nga demokratet, Joe Biden deklaroi se nën udhëheqjen e presidentit Donald Trump, krizat në Amerikë po shumëfishohen.

“Ju me njihni mua, e njihni familjen time. Une deshiroj ta shpetoj Ameriken. Ta shpetoj nga Covidi, nga krimi dhe vjedhjet, ta shpetoj nga dhuna e shkaktuar nga racizmi, ta shpetoj nga policet e keqinj. Ta shpetoj edhe Donald Trump për katër vitet e ardhshme.”

Po ashtu, ai shpërtheu në akuza edhe ndaj Mike Pence për përballimin e situatës së shkaktuar nga koronavirusi, për krizën ekonomike dhe për mbi 18 mijë viktimat e shkaktuara si pasojë e përhapjes së COVID.

Leave a Reply