Category Archives: Maqedonia

Qeveria drejt rikonstruimit

Prej ditës së nesërme do të intensifikohen bisedimet mes LSDM-së dhe BDI-së rreth “rikonstruimit” të paralajmëruar të Qeverisë. Detajet për…