Category Archives: Lajme

Masa kundër terrorit në internet

Udhëzime për të prodhuar lëndë eksplozive, skica për prodhimin e armëve ose informacione për të përzgjedhur objektiva si dhe mjetet e…

Ish-kryeministri Francez në hetim

Vetëm pak orë pasi i dha mundësi presidentit Emanuel Makron për të riformatuar qeverinë franceze, Prokuroria e Përgjithshme e Francës…

Jep dorëheqjen kryeministri francez

Është dorëhequr nga detyra kryeministri francez, Edouard Philippe, pak përpara se të zhvillohej një riorganizim i qeverisë nga presidenti Emmanuel…