Category Archives: Rajoni / Bota

Komplot kundër Theresa May?

Kryeministrja Theresa May mund të përballet me një komplot të ministrave me qëllimin për ta larguar atë dhe për pasojë…

BE miraton shtyrjen e Brexit

Britanisë së Madhe i është propozuar dalja nga Bashkimi Europian më datën 12 prill në rastin më negativ, dhe më…