Category Archives: Rajoni

Nis Samiti i Dubrovnikut

Në Dubrovnik zhvillohet sot samiti ekonomik mes Kinës dhe vendeve Ballkanit Perëndimor e Europës Lindore. Pjesëmarrës në të ashtuquajturën platformë…