Category Archives: Opinion / Analizë

Krejt kaos

(Rreth kolumnes së fundit të Agim Mehmetit, shkruar nën pseudonimin h. Sulejman ef. Rexhepi, me titull “Ku është nisur kjo…

Amnestia

Aktualisht, në skenën politike në Maqedoni po shtyhet vendimi dhe procesi për t’u amnestuar “terroristët” e 27 prillit me qëllim…