Category Archives: Opinion / Analizë

Sulejman Rexhepi në panik të madh

Pas letrës përkrahëse përmes së cilës Sulejman Rexhepi shpreh solidarizim me vrasësit e gazetarit Kashogi, BFI dhe personalisht vetë ai…