Category Archives: Opinion/Analizë

Angela antiTrump

Pse Kancelarja luan gjithçka në përplasjen me Presidentin e ri amerikan. Konfliktet e interesit, sidomos ato ekonomikë, midis Gjermanisë dhe…

Mulla Sula si Serbia

Satrapët kanë instiktin e të vepruarit në sinkron. Kudo qofshin, në çfarëdo pozite qofshin, satrapët, diktatorët, kriminelët, veprojnë nën një…