Category Archives: Të Tjera

Globalizim për të gjithë

Një rezultat pozitiv i tensioneve të tregtisë në vitet e fundit është një interes i rinovuar në kuptimin si funksionon…

Facebook sfidon televizionet

Gjiganti i rrjeteve sociale “Facebook” ka bërë hap para në videot e dedikuara duke sfiduar hapur “Youtube” dhe rrjetet e…