Category Archives: Të Tjera

Pesë ushqimet magjike

Nëse nevojitet të ndani ushqime të caktuara, për të cilat nutricistët pajtohen se janë burim i energjisë, shëndetit dhe nutrienteve…

Një dietë e lehtë

Kjo nuk është një dietë në kuptimin e vërtetë të fjalës, më shumë bëhet fjalë për një fenomen i cili…