Çfarë ndodhi? Lulzim Basha mbledh urgjent drejtuesit e PD-së në qarqe

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka mbledhur drejtuesit e Partisë Demokratike në qarqe. Takimi është zhvilluar në selinë blu dhe në takim janë prezent edhe shtatë të deleguarit në Tiranë.

Mësohet se në fokus të këtij diskutimi mësohet se është java që është mbyllur, problematikat që ajën hasur dhe denoncimet e qytetarëve. Pritet që kryedemokrati të japë edhe porositë e reja për drejtuesit politikë në qarqe.

Në fokus të takimit do të jenë edhe problematikat e ngritura orët e fundit pas motit të keq dhe dëborës që ka bllokuar të gjith vendin.

Leave a Reply