Dy të arrestuar në Holandë, policia evakuon një stacion të trenit pas dyshimit për terrorizëm

Një person i dyshuar në qytetin Hollandez të Utrecht hodhi një qese në stacionin qendror të trenit.

Policia ndaloi të gjithë trenat dhe evakuoi stacionin.

Për një ndërhyrje të mundshme, ekipet e asgjësimit të bombave u drejtuan në stacion.

Pas evakuimit të stacionit, Policia Holandeze bëri të ditur se ka arrestuar dy persona.

Leave a Reply