Ekipi i Trump kërkon rinumërim të votave në Uiskons

Kryetari i i ekipit elektoral të Presidentit Trump tha se do të kërkojë rinumërimin e votave në Uiskonsin.

“Presidenti është brenda kufirit të lejueshëm për të kërkuar rinumërimin dhe do ta bëjmë këtë menjëherë.

Ka patur njoftime për parregullsi në disa zona të shtetit që ngrenë dyshime serioze për vlefshmërinë e votave”, u shpreh zëdhënësi Bill Stepien.

Leave a Reply