Farmacisti shkatërron qindra doza vaksinash qëllimisht

Një punonjës spitali në Milëaukee të SHBA shkatërroi qindra doza vaksinash.

Sipas mediave të huaja, ai punonte në farmacinë e spitalit dhe për dy netë me radhë hoqi vaksina nga frigoriferi ku ruhen.

Pas kësaj, farmacisti u arrestua si edhe u pushua nga puna.

Leave a Reply