FOTOT: Njihuni me “bishat” e reja që do “pushtojnë” rrugët gjatë 2020-tës

Bota e automjeteve ndryshon çdo vit duke u përmirësuar dhe më tej. Makinat e reja që prezantohen janë gjithnjë e më të mira, më të shpejta, më të sigurta, më të bukura dhe më miqësore ndaj mjedisit.

Tabloidi britanik “The Sun” ka bërë një listë të 20 makinave që pritet të dalin gjatë 2020 dhe të pushtojnë rrugët e Botës.

Leave a Reply