Gjenden dy trupa të pajetë në një shtëpi në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme, informon se dje, rreth orës 20.26 në Sektorin për Punë të Brendshme Shkup është paraqitur se në një shtëpi në rrugën e Prizrenit janë gjetur dy trupa pa shenje jete. Viktimat janë L.B( 91) dhe i i biri i saj M.B (57). Nga Ndihma e Shpejt kanë konstatuar se është vdekje pa shenja të dhunës, ndërsa më urdhër të Prokurorit publik, trupat janë marrë për obduskion për të zbuluar arsyen e vdekjes.

Leave a Reply