Gratë e Unazës së Re “suprizojnë” ambasadorin Borchardt

Ky është momenti kur disa përfaqësuese nga grupimi “Gratë e Unazës së Re për Dinjitet”, mundën të futen në një konferencë për median ku merrte pjesë edhe ambasadori OSBE-së, Bernd Borchardt.

Është e disata herë që ky grupim organizon të tilla protesta, pas xhestit të tregimit të gishtit nga ambasadori OSBE. Ndjesa e kërkuar prej tij, nuk është pranuar nga protestuesit e unazës së re. Top-Channel u takua me Enxhi Turtullin dhe Alda Hajderasin, pjesë e protestës së sotme.

Alda Hajderasi tregon se cili ishte reagimi ambasadorit të OSBE-s.

Grupimi “Gratë e Unazës së Re për Dinjitet”, premton se do të organizojë të tilla protesta, kudo që ambasadori Boshard do të jetë.

Muhamed Veliu

Top Channel

Leave a Reply