“Kosova vend të veçantë në familjen tonë”/ Biden urim Vjosa Osmanit për ditën e pavarësisë: Mezi presim të punojmë me qeverinë e ardhshme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, i ka dërguar një telegram urimi Presidentes Vjosa Osmani për 13- vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Ai shton se lidhjet ndërmjet popullit shqiptar dhe amerikan mbeten të forta, bazuar në një përkushtim të përbashkët për zhvillimin e vazhdueshëm të Kosovës.

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbeten partner dhe mik i përkushtuar i Kosovës në këto përpjekje. Ndërkaq për mua personalisht, Kosova vazhdon të mbajë një vend të veçantë për familjen Biden, në shenjë respekti të kohës gjatë së cilës djali ynë i ndjerë Beau Biden punoi për të siguruar paqen, drejtësinë dhe shtetin e së drejtës për të gjithë qytetarët e Kosovës”, shkruan Biden në letrën dërguar Osmanit.

Më poshtë letra.

Leave a Reply