Kryeministri pakistanez, mesazh Macronit: “Është për të ardhur keq sjellja jote”

Kryeministri pakistanez, Imran Khan, mesazh Macronit: “Është për të ardhur keq sjellja jote”
Kryeministri pakistanez Imran Khan i është bashkuar një numri kirtikash ndaj presidentit francez Emmanuel Macron lidhur me deklaratat e tij rreth Islamit dhe muslimanëve.


“Tipari i një lideri është të bashkojë qeniet njerëzore, në vend që t’i ndajë ato. Kjo është një kohë kur presidenti Macron mund të veprojë si një shërues dhe t’u mohojë hapësirë ​​estremistëve, në vend që të hskaktojë p0larizim dhe margjinalizim të mëtejshëm që çon në mënyrë të pashmangshme në raidkalizim,” shkroi Khan në Twitter.

“Eshtë për të ardhur keq që ai ka vendosur të inkurajojë më tej Islamofobinë duke sumluar Islamin, jo terr0ristët që kryejnë hdunë, qofshin ata muslimanë, supremacistë të bardhë apo ideologë naziztë,” shtoi Khan.

Leave a Reply