KSI nuk propozon masa shtesë, kërkon respektimin e masave që janë në fuqi

Komisioni për Sëmundje Infektive mbajti sot një takim në të cilin nuk u propozuan masa të reja kufizuese për mbrojtje nga Covid-19, konfirmojnë për AIM nga Ministria e Shëndetësisë.

Apeli mbetet për respektimin e plotë dhe të qëndrueshëm të masave në fuqi, të tilla si ndalimi i funksionimit të objekteve hotelierike pas orës 21:00, grupimi i më shumë se katër personave gjatë 24 orëve, si dhe respektimi maksimal i protokolleve të të gjithë operatorëve ekonomikë.

Leave a Reply