Kush është “Xhaxhai”, shqiptari i lidhur me mafian “Ndragheta”

Italia kërkon ekstradimin e Bujar Sejdinajt, i njohur ndryshe dhe me pesudonimi “Xhaxhai”.

Vizion Plus mëson se autoritetet italiane kanë depozituar pranë ministrisë së drejtësisë kërkesën për ekstradim, dhe janë në pritje të një përgjigjeje.

Bujar Sejdinaj, u arrestua në korrik, gjatë një operacioni ndërkombëtarë të zhvilluar në Kosta Rika, Argjentinë, Shqipëri dhe Itali.

Sejdinaj akuzohet se është pjesë e organizatës së mafioze ne Itali “Ndragheta”.

Leave a Reply