Ahmedi: Ne nuk u beme vegel e sherbimeve te mulla Zharkos

Blerim Ahmedi, i vëllai i El Chekës, përmes rrjetit social facebook, duke qenë i bindur se drejtësia do të dal në shesh, ai me krenari thotë se “Nuk u bëmë vegël e sherbimeve të Mulla Zharkos”.

Postimi i plotë i Blerim Ahmedit:

Te lumtur duke menduar qe ia arriten qellimit nepermjet disa shqipfolsve.
Para dhe pas vizites se Mulla Zharkos ne burgun e shuktes u bene marrveshje ku dhe filluan kercnime direkt nga Zharkoja ndaj nesh.
Mirepo 30 Dhjetori i kesaj vizite nuk mund te na fundosi sepse qellimi yne eshte i paster.
Ne nuk u beme vegel e sherbimeve te mulla Zharkos
.

Drejtesia do te dali ne shesh .

Leave a Reply