BDI fiton dy komuna, në disa të tjera shkon në balotazh

Bashkimi Demokratik për Integrim në dy komuna ka fituar në rrethin e parë në Kërçovë dhe në Plasnicë ndërsa në 12 komuna tjera shkon në balotazh duke pasur një epërsi të ndjeshme në të gjitha komunat tha në pres konferencën Fatir Besimi shef i shtabit zgjedhor.

Besimi mes tjerash tha se kemi marë mbi 100 mijë vota dhe ngelemi partia e pare te shqiptarët, por ajo që kësaj radhe duhet nënvizuar është se në disa komuna BDI ka pasur edhe vota maqedonase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *