Hillary Clinton garon sërish në 2020

Ish-këshilltari i familjes Clinton, Mark Penn tha se, Hillary Clinton do të rikandidojë në zgjedhjet presidenciale të 2020-s. Penn shprehet se, Clinton ka 75% popullaritet dhe nuk do të heqë dorë, derisa ta vihet në krye të shtetit të SHBA-së, informon dritare.net


Ish-këshilltari thotë se, Clinton nuk do të lejojë që dy humbjet ta largojnë nga drejtimi i Shtëpisë së Bardhë. Gjithashtu Penn tha se, Clinton nuk do të lejojë që Donald Trump-i t’i prishë karrierën e saj politike./dritare.net

Leave a Reply