Integrimi dhe refugjatët/ Kryeministri Rama i pranishëm në mbledhjen e Austrisë…

Kancelari i Austrisë Sebastian Kurz dhe komisioneri për Zgjerimin Johanes Hahn kanë mbledhur në një takim në Vjenë kryeministrat e Ballkanit Perëndimor.

Në takim do të marrin pjesë kryeministrat e Shqipërisë, Edi Rama, Bosnjës dhe Hercegovinës, Denis Zvizdiq, Kosovës, Ramush Haradinaj, Serbisë Ana Brnbibiq dhe i Malit të Zi, Dushko Markoviq, ndërsa Zoran Zaev nuk do të marrë pjesë për shkak të situatës politike në Shkup. Në takim do të diskutohet perspektiva evropiane e Ballkanit Perëndimor, bashkëpunimin rajonal, marrëdhëniet dypalëshe dhe kriza e refugjatëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *