Ironia në rrjet/ “Paçen e sotme mos e lër për nesër”

Memet e publikuara në rrjetet sociale janë trendi i momentit. Pre e tyre bien edhe politikanët të cilët bëhen objekt tallje.

Vend qendror zënë kryeministri Rama, kreu i PD-së Basha dhe ish kryeministri Berisha, por nuk mbeten pas as deputetë të tjerë si Dashamir Shehi.

Memet nuk kanë kursyer as gazetarin demokrat Fahri Balliu të cilit i pëlqen shumë ushqimi i paçes./Lexo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *