Ja si vriten myslimanët në xhami të Zelandës së Re ( KUJDES PAMJE +18)

Një terrorist në Zelandë të Re ka hyrë në xhami duke vrarë 40 vetë dhe duke lënë shumë të plagosur.

Më poshtë gjeni pamje se si terroristi duke dëgjuar muzike serbe shkon drejt xhamisë dhe fillon masakrën kundër myslimanëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *