Kakavijë, ndalohen 25 klandestinë sirianë

Policia Kufitare e Kakavijës ka njoftuar se ka ndaluar 25 klandestinë pranë fshatit Glinë.

Klandestinët e ndaluar janë të gjithë nga Siria dhe po punohet për kthimin e tyre në vendlindje.

Mësohet se klandestinët e ndaluar kishin si destinacion Malin e Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *