Policia e Kosovës arreston 25 persona

Policia e Kosovës përgjatë 24 orëve sipas statistikave ka rezultuar që të arrestoi 25 persona.

Prej tyre, 15 me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje, ndërsa 8 të tjerë janë në vuajtje të dënimit.

Aksidentet për gjatë kësaj kohe për fat të mirë s’ka qenë asnjë me fatalitet, kurse me të lënduar 6 dhe 20 të tjerë pa të lënduar.

Gjithashtu policia ka shqiptuar 1080 gjoba kundërvajtëse për këtë kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *