Kurt Russell “harron” të rruhet

Kurt Russell ka lënë mjekër dhe mustaqe shumë të gjata, por nuk e ka bërë me dëshirë këtë gjë. Aktorit 63-vjeçar i duhej një pamje e tillë aspak e këndshme për një rol në filmin e tij të radhës.

Në foto duket se mustaqet po i prekin shpatullat.

Kurt Russell njihet për ndryshimet e shpeshta të pamjes së tij të jashtme gjatë karrierës së tij të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *