Lufta ndaj koronavirusit: SHBA nxjerr tanket e ushtrinë në rrugë, nuk lejojnë qytetarët të rrinë të grumbulluar

Në kushtet kur e gjithë bota përballet me koronavirusin i cili ka infektuar qindra mijëra qytetarë në gjithë botën dhe ka marre dhjetra mijëra jetë njerëzish edhe SHBA kanë marrë masa ekstreme. Siç shihet në videot e mëposhtme, në shtete të ndryshme të Amerikës ushtria ka dalë në rrugë dhe policia nuk lejon grumbullimet por ruan distancat mes qytetareve.

Lufta me koronavirusin deri më sot ka vetem nje mënyre per te fituar dhe ajo eshte te qendruarit ne shpi dhe ruajtja e distances kur dalim jashte per nevojat emergjente.

Leave a Reply