Qeveria konfirmon: Po e analizojmë pakon e propozimeve të Methju Nimicit

Qeveria e Maqedonisë po i analizon propozimet e Metju Nimicit. Ajo thotë se punon në analizën dhe konsultimet e propozimeve të ndërmjetësit për zgjidhjen e emrit, kanë konfirmuar nga Qeveria.

“Qeveria e Maqedonisë punon në analizën dhe konsultimet lidhur me kornizën e dorëzuar nga ndërmjetësi Metju Nimic. Në periudhën e ardhshme do të bëjmë përpjekje për proces inkluziv me kyçjen e gjithë faktorëve relevant politik në vend, në drejtim të ndërtimit të qëndrimit dhe strategjisë së përbashkët”, kanë thënë nga Qeveria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *