Rrini larg Afrim Tahirit dhe dehuni me raki nëse doni të jeni mik me Mulla Sulën

Po e ribotojmë të njëjtën fotografi që u botua vetëm ditën e bajramit para dy viteve e që paraqet, altoparlantin e Mulla Sulës, Agron Vojnikën. Ky nuk është teolog dhe që ka haberin lidhur me çështjet islame. Por ama është gjyetar i devotshëm i derrave të egra, qoftë kjo edhe për konsumim si ilaç. Këtë ia mundëson “i madhi” Mulla Sula. 

Për këtë person ekzistojnë edhe inçizime të tjera të tmerrshme e të turpshme, por, për hirë të familjes së tij, do ta kursejmë. Megjithatë, këtë foto ku shihet i bërë tapë nga dehja në ditën e Bajramit, po e pyesim Mulla Sulën: a po vepron Agron Vojnika në kuadër të normave islame? Çka thonë normat islame për konsumuesin e alkoolit dhe për përdorusin e derrit qoftë kjo edhe për ilaç? Apo, gjithçka sipas Mulla Sulës është normë islame, mjafton që të jeshë sa më larg Afrim Tahirit, oponentit të palodhshëm të Mulla Sulës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *