Mulla Osmani: Radikalizmin islamik e solli BIK-u dhe Qeveria

Ai ka thënë se në Kosova ka ekstremizëm islamik dhe se ka organizata që rekrutojnë të rinjtë në Siri por ky aktivitet, sipas tij, është bere ne dijeni te BIK-ut dhe Qeverisë së Kosovës.Pse sipas Mulla Osmanit Naim Tërnava është biznesmen?! Kush janë islamofobët e Kosovës që po e ndihmojnë ekstremizmin?! Pse sipas hoxhës së Drenicës, PDK po e humb këtë regjion?
kliko linkun
https://youtu.be/HJ5cx1_W-ow 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *