Orhan Memedi: Prespektiva u takon gjeneratave të reja

Orhan Memedi, student dhe një aktivist i dalluar në edukimin e gjeneratave më të reja, një i ri që institucionin fetar e don të çliruar nga thundrinat e ish sistemit komunist, përmes rrjetit të tij social twitter thotë:

“Prespektiva u takon gjeneratave të reja, sfida për të çliruar BFI-në nga thundrinat e UDB-së është një luftë e shenjtë. Habitem me “vëllezërit” që tradhëtuan këtë emanet! Ata që sot nuk kanë guximin ta luftojnë të keqen, nuk do ta kenë guximin që nesër ta mbrojnë të vërtetën!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *