Protestë para shtëpisë së deputetit Vlladimir Peshevski

Një grup qytetarësh u mblodhën para shtëpisë së ish-zyrtarit të VMRO-DPMNE-së, Vlladimir Peshevskit, duke e quajtur këtë “tradhtarë”.

Nga “Maqedonia bllokon” dhe i bënin thirrje Peshevskit që të dal dhe ta merrte letrën e tyre.

Protesta është një reagim ndaj letrës së hapur të Peshevskit, në të cilën ai kërkoi pajtim dhe mbështetje për ndryshimet kushtetuese.

Protestuesit thanë se populli nuk e pranon ndryshimin me forcë të emrit.

Nga “Maqedonia bllokon” më herët kanë bërë protestë edhe para shtëpive të deputetëve që votuan për ndryshimet kushtetuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *