PSP hyn në kompaninë e biznesmenit të njohur Kamçev

Nga PPS dhe MPB nuk japin detaje se për çfarë aksioni po bëhet fjalë dhe se çfarë po kërkohet në selinë e biznesmenit të njohur shkupjan, emri i të cilit lakohet për lidhjet që kishte gjatë qeverisjes së kaluar, sidomos me ish-shefin e shërbimit sekret Sasho Mijallkov. Kjo kompani ishte pronare e shumë biznesneve, duke filluar nga biznesi me prodhimtarinë në sferën e tekstilit, duke u përfshirë edhe në sferën e mediave, pasi që ishte bashkëpronare e disa gazetave të përditshme, që më pas u shuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *